torsdag den 18. juni 2009

Lykke..

Lykke = Held; følelse af glæde.
Held = det at der ved en tilfælde sker én godt.
Glæde = En følelse af at være tilfreds eller i et godt humør.

Så enkelt? :) Nej, det kommer vel an på en masse ting, hvad der gør en tilfreds og i godt humør, en god stemning og hvad man føler er godt er vel også meget individuelt, det samme med hvad der gør en tilfreds, som at have fået noget man ønsker, fået opfyldt et ønske.

Har du nogensinde undersøgt, hvad du virkelig ønsker og undersøgt om det kan lade sig gøre og accepteret det som det er. Eller har du det allerede? Jeg har et som jeg synes er stort, det er livet, det at eksistere, at være til. Jeg er til, for at kunne stå op hver morgen og være en del af mine børn, min mand, min mor, mine søskende, min familie, mine veninder og venner.

Men livet for os, for mig og dig ender på et tidspunkt, sådan er det, kun vores gener, det, vi har givet videre kommer videre. Det vi har udrettet, det vi er her og nu, bliver givet videre. Vores kærlighed, vores sorg, vores glæde, ja og alt hvad vores liv indeholder.

Jeg har haft meget svært ved at åbne op, åbne op for det jeg har inde i, det jeg i virkeligheden tænker, det jeg i virkeligheden føler. Løjet for mig selv om, hvad der ikke var godt behøves jeg ikke at vise, give udtryk for. Sådan er livet jo ikke i virkeligheden, ligesom livet, varer vores glæde ikke ved, der kan ske ting som gør dig ked af det, der kan ske ting som gør dig vred, der kan ske ting som lader dig mærke sorg. Ja, hvad livet ellers kan få dig til at føle.

Jeg accepterer livet, som det er, at livet ikke varer ved, men det jeg viser, giver af mig varer ved, at livet er foranderligt, at man lærer og vokser med tiden, at man kan ændre sig, ved at få mere viden om sig selv.