fredag den 2. april 2010

Det er et stykke tid siden jeg har været på bloggen, det har været nogle lærrige måneder, hvor jeg virkelig har måtte lære og tage "intrigritet" til mig - med omtanke og kærlighed til min egen lille familie og mig selv. :0) Og i dag har jeg lyst til at dele dejlige "hele 3 ting" fra vores påskeferie. :0)

Vi har indtil nu haft en rigtig dejlig og god påskeferie med dejlige mennesker omkring mig og vores børn, min dejlige faster har besøgt os i 2 dage og vi har haft dejlige lange aftener med hygge og lidt irsk kaffe, snak om livet og fortællinger om mine dejlige bedsteforældre, mine bedsteforældre som jeg elsker meget højt. :0)

Så har vi også haft min lillesøster på besøg i en enkel dag, hvor der har været hygge og snak, diverse spil med drengene og en dejlig filmaften med masser af slik. Min dejlige søster, som har været så betænksom at hjælpe mig med vasketøj, oprydning, støvsugning og en dejlig morgenopdækning med rundstykker og min dejlige grøn the her til morgen. Jeg elsker min dejlige søster.

Min mand er på arbejde i Tyrkiet denne påske, så mine dejlige naboer har været så søde og invitere mig og børnene anden påskedag til en lille frokost hjemme ved dem. Det er bare så dejligt og vi glæder os til at nyde en dejlig frokost sammen dem. Denne dejlige invitation og de dejlige ovennævnte gæster har givet mig endnu et ønske i min ønskeliste for 2010 - nemlig, at jeg kun ønsker at snakke, møde eller ser mennesker med integritet og forståelse.