søndag den 13. december 2009

Weekenden har været nydelse. Thor lille manden var med i Santa Lucia optoget i børnehaven tidlig fredag morgen med tilhørende morgenmad til forældre og børn, hvor var de bare søde og dygtige. Det var en rigtig dejlig morgen, hvor Thor lille manden kom tidlig op, hvor han ellers plejer at være den sidste til at komme op. Han havde glædet sig rigtig meget til at gå Santa Lucia optoget. Da jeg kom og hentede ham fra børnehaven lå Nissekassen på hans plads, det var hans tur til at tage Tiske med hjem, en rigtig lille drillenisse. Så her til aften sad vi og skrev hvad Tiske har oplevet med familien Buch-Dolby.


Min dejlige dreng, Thor smiler. <3 (Arnisa)




IIh.. altså, de var bare søde og de klarede bare så flot selvom børnehaven var propfyldt med total stolte forældre og selv blitzerne generede dem heller ikke. :0)

Lørdag kom Thors nye lille ven på besøg, Hjalte fra børnehaven, de var bare så søde og legede bare så godt sammen at tiden gik rigtig hurtigt for dem.

Herfra morgenstunden har jeg fået gjort rent, hvor er det er bare skønt bagefter. Derefter tog vi ud til torvet for at møde julemanden. :0) Thor lille manden nød og få en lille samtale med ham. Jeg gjorde noget impulsivt i dag; ringede til naboen på villavej, Birgit og Lars og inviterede dem til æbleskiver og julegløgg. Ja, det blev en rigtig hyggelig eftermiddag med lidt juleklip og æbleskiver. :0)