søndag den 1. november 2009

Lapning af slange på cykelbaghjul.

Huuhada, hvor jeg fik tralvt her til aften da min søn fortæller mig midt i en gangværende madlavning, at far ikke har nået at lappe hans dæk på hans cykel, og jeg lige pludselig stod og brugte knoer for at få dækket ud af hjulet, fordi jeg ikke ville have at, min 8 årige søn skulle gå 3,5 km til skole. :o)

(havde vist overdrevet lidt, der er ca. 1,9 km til skolen herhjemmefra.)

Jeg blev så taknemlig, da min dejlige datter og min søster indvilgerede i at overtage madlavningen, så kunne jeg nå og ordne cyklen, spise med børnene og derefter når der er ryddet bord og jeg har fået lavet min kop the, se Forbrydelen på DR1. :0)

Irritation blev der også lidt af, der jeg ikke kunne puste luft igennem ventilen, for at se hvor hullet på slangen var, med en 25 kg´s luftkomprosser, som jeg havde båret ned i kælderen fra garagen, fordi jeg ikke havde lyst til at stå og lave cyklen i garagen og fryse i mine små hænder.

(Jeg må indrømme at, lidt af irritation kom af, en manglende mand i huset, som er på arbejdsrelateret rejse ligenu, da jeg ringede til ham og spurgte om hvorfor jeg ikke kunne få luft ind i slangen, kunne han ikke forstå mig og kunne ikke hjælpe mig og mente at jeg gjorde et eller andet forkert, ja og jeg syntes i forvejen det havde været hårdt at få dækket ud af hjulet også jeg havde lidt bange anelser om, jeg nu kunne finde ud af samle alle de skruer og skruetving jeg havde fjernet fra cyklen og "gear"-kassen. )

Der sad noget hvidtguligt i hullet på ventilen, som jeg ikke helt vidste om var sand eller om det var noget der skulle sidde deri. Så åbnede jeg for den anden ventil, og der var sørme da hul igennem. Op i sykassen for at finde en nål til at fjerne det sand, der sad fast i hullet. Ha.. jeg fandt selv ud af det. :0)
Midt i min lille stress kommer min dejlige mor ind med en æbletærte som lillemanden er helt vild med, som jeg bare kan sætte over her til aften og så var den lille stress jo også væk, min dejlige søde mor, hvor er jeg taknemlig over at, jeg har hende. :o) Ja, irritation over en manglende mand i huset var også væk i det øjeblik. :0)

Jeg blev langt om længe færdig, så nu mangler jeg bare et certifikat for at jeg også kan lappe en cykel, jeg har nemlig i forvejen en til skiftning af hjul på bil. :0)

Nu bipper ovnen, og nu er min mors dejlige æbletærte færdig som skal nydes med en dejlig kop the med børnene, lige før jeg skal se Forbrydelsen. :o)