torsdag den 26. november 2009

Iih altså, jeg havde helt svedt ud, at bibliotekket har lukket om onsdagen her i Give. Så biblioteksturen er flyttet til i morgen eftermiddag - har haft lidt for meget tankevirksomhed. :0)

Aftenen med frivillig centeret var rigtig hyggeligt og julestemningsfyldt med julemusik og julepyntning - samtidig med madlavning, men jeg fik desværre ikke spist med i dag, men jeg glæder mig rigtigt meget til næste arrangement. :0)

I morgen får jeg tralvt med at kravle op i loftet på garagen, jeg skal have julepynten ind - jeg kan se at mange allerede har fået deres julepynt op, så jeg er bagud. Øj, hvor jeg glæder mig til julen og alt den samvær man skal have og den dejlige stemning. I år er det så blevet vores tur til at holde julefrokost herhjemme sammen med naboen søde Gitte og gemalen Hr. Larsen og fra Villavej betjenten Lars og Birgit og deres 2 børn, Mads og Julie - som nok skal blive lige så hyggeligt som sidste år. :0)    

Drengene har allerede afkrydset næsten alt der er i legetøjskataloget med hver deres navn, så jeg skal have skrevet ønskesedlen op for dem. :0) Den store har skrevet sit allerede - som er alt sammen tøj. :0)

Farmand er også begyndt at sige lidt om, hvad jeg skal have her i år; her i år får mor en, hun bruger rigtigt meget, ja, gad vide hvad det er, en ny støvsuger eller den nye Apple Macbook? He..he.. lidt ønsketænkning har man vel lov til at have. :0)