onsdag den 6. januar 2010

Godt nytår!!

Vi havde en rigtig dejlig afslappende nytårsdag - vi fik besøgt naboen efter desserten og fik afleveret en whisky til dem. Vi havde til julefrokosten med naboerne introduceret grønlandsk kaffe, som blev mødt som velsmagende dessertkaffe, så vi nød 2 kopper grønlandsk kaffe med dem. :0)

Vi savnede vores store datter, som for første gang ikke var hjemme nytårsdag. Hun var ude hos sin veninde denne dag. Veninden bor langt ude på landet, så vi havde heldigvis ikke de store bekymringer, kun lidt, bare lidt.

Et af mine ønsker for år 2010 er at, jeg skal tabe et par kilo på maven og lårene. :0)

Ønsker for år 2010.


De største ønsker for mig ligger i huset, hvor jeg for enden af år 2010 ønsker at se tilbage på at vi er blevet færdige vores hus og have.

Hvor vores børn har fået deres værelser nede i kælderen og deres fjernsyns/spillerum og et færdigbygget badeværelse og at vi endelig har fået vores kontor ovenpå. Hvor jeg også kan se tilbage med dejlige minder fra vores dejlige have med alle de nye små "rum" vi har fået skabt som vi altid har ønsket og ikke mindst at vi har fået vores nye indgangsparti til huset.

År 2010, et år, hvor jeg også kan se tilbage på at, vi har en rigtig god økonomisk medgang og fremgang og har været på en tur til Grønland og en del små destinationer.

Et år hvor vi er sunde og raske og vores børn har fået deres ønsker opfyldt. Et år hvor vores yngste er startet rigtig godt på skolen og har fået gode venner.

Et år hvor vi haft god tid til at besøge familie og venner og ligeledes få besøg af dem og har haft en rigtig god sommer.

Et år, hvor vi har nydt hinandens selskab - et år hvor børnene har fået deres bålplads og lille legeplads ude i haven, hvor jeg har fået alle de planter jeg ønsker ude i haven alle de årstiders blomster jeg ønsker mig og min lille bitte køkkenhave.

Ja, jeg tilføjer nok lidt flere endnu - eller hvad, jeg får vist tralvt, hvis vi skal nå alt det.. :0)