fredag den 30. oktober 2009

Dagen i dag startede med at tage den yngste i familien til lægen, som havde fået falsk strubehoste med feber.

Der blev læst de fantastiske bøger med Jagten på de forsvundne FLUNKER, Find Holger og vi fik set DisneyChannel en hel del fra sengen, suppe til frokost og kamillethe. Selvfølgelig blev dagen også brugt på holde om den lille, putte og trøste. Hans sovetimer blev brugt på at lave mad.

Her til aften var han helt appetitløs, han havde kun lyst til varm solbær saft med hele nellike og hele kanel. Som vi plejer at få til efteråret og i vinterperioden med tilhørende forskellige frugter.
Weekenden vil blive brugt indendørs, så vi kan ikke tage ned til mormors fødselsdag i morgen, som lillemanden ellers havde glædet sig rigtig meget til, det må mormor så have til gode, når lillemanden er blevet rask. Jeg er taknemlig for at, min mand handlede for hele weekenden før han tog afsted på en uges arbejdsrelateret rejse. Jeg håber og ønsker at, lillemanden snart bliver rask eller bare har det lidt bedre i morgen, det er så synd når han er syg.
Solbærsaft:
Solbærsaften som forkølelsesdrik smager fantastisk, også indeholder den 3 gange så mange C-vitaminer som en appelsin. Eftersigende skulle solbær i middelalderen være brugt til at behandle forkølelse og halsinfektioner og nellikke mod kvalme og infektioner, den skulle også være opløftende og hjælpe mod tandpine.
Kanelstykker skulle være parasitdræbende og god mod træg fordøjelse, mod depression og nedtrykthed.

(OBS. Nellikke må ikke bruges under graviditet).