torsdag den 12. november 2009

Udenfor mit vindue er der…. naboens hus, vores dejlige naboer som vi holder rigtig meget af, søde og altid betænksomme Gitte og gemalen Hr. Larsen og hans opdragelsesmetoder og hans livsfortællinger som vi ikke kan undværre og deres dejlige hund Lærke som vores børn elsker så højt. Personer som vi ikke kan undværre at se bare i et par dage, i det hele taget er alle vores naboer her på gaden søde og venlige.

Jeg er taknemmelig for…. at min lille nevø er sund og rask. Jeg er taknemlig for at, min yngste på 5 er taget så godt imod af alle de søde børn og voksne på Søndermarkens Børnehave og er taknemlig for at den gruppe han er kommet i er med forældre der går op i at lære hinanden og børnene at kende, forældrene i gruppen arrangerer hvert år en lille julefrokost sammen på børnehaven sammen med de pædagoger der passer deres/vores børn i gruppen. :0)

Jeg er klædt i.... termogamasher og en bluse med rullekrav, store dejlige lækre sokker og små futter og et tæppe over mig.

Jeg skal…. snart ud i kulden og hente lidt guf, som jeg skal nyde sammen med min mand foran fjernsynet. :0)
Jeg håber…. at min datter får en rigtig dejlig fødselsdag og at vi får en rigtig dejlig weekend herhjemme.

Jeg hører…. min mand sidde og høre filmtrailers på sin computer.

I løbet af ugen skal jeg nå …. at gøre rent, besøge min lille nyfødte nevø og nyde weekenden sammen med min mand og børn.

Af billeder har jeg lyst til at dele:
Min datter som fylder 14 i morgen, her på billedet er hun 3 ½ år gammel, billedet taget hjemme hos hendes farfar og farmor i Risskov. Tænk det føles som, det kun er et øjeblik siden hun var så lille. ♥
Ååh ja.. tiden går så hurtigt.