torsdag den 5. november 2009

8 dage til Katjas fødselsdag og 49 dage til jul, det er hvad den yngste går op i og beder mig om at skrive på vores lille skriveblok, når han vågner om morgenen. :0)

Han har styr på alt i huset, næsten da. Nu er han jo begyndt i børnehave og har lidt svært ved, at han ikke kan følge med i alt hvad der sker herhjemme. Vi var til forældremøde her til aften, skolestartsmøde til ca. 80 små kommende børnehaveklasse elevers forældre, hvor der var arrangeret workshop i 4 dele og delt forældrene i 4 farver. Som var langt mere intimt og hyggeligt og meget mere informativt. Det havde de arrangeret rigtigt godt, selvom mødet tog en smule længere tid end vi er vant til med skolestartsmøder, som i hver 4 workshop havde 20 minutter til at fremlægge og 6 minutter til at forældrene kunne stille spørgsmål.

De 4 workshop var delt op i:
  1. Børnehavepædagogerne med kommende førskole forberedelsesfremlægning
  2. Børnehaveklasselærerne, skolepædagoger sammen med Før-SFO´ens pædagoger med fremlæggelse af skolefritidsordningsstart og skolestartplaner.
  3. Skolepsykologen og talekonsulent og sundhedsplejerskens helhedsopgaver indenfor kommunale skoler.
  4. Ledelsen på Give skole om politiske retningslinier for undervisning og undervisningspligt.

Ja, herren i huset er kommet hjem og nåede aftenens midtpunkt, at spise aftensmad med os og børnenes gæster. Katjas kæreste Mathias og Nikolais bedsteste ven Oscar, som han skulle til spejdermøde med her efter aftensmaden. :0)

Der har været rigtig dejlig stemning herhjemme og drengene fik godnatlæsning af farmand, en fortsættelse af Kejserens klæder. Drengene elsker at få læst godnathistorier, et must hver eneste aften, hvor den mellemste også får lov til at læse lidt. :0)

Nu vil jeg nyde resten af aftenen med en kop the og æske chokolade foran fjernsynet sammen med min dejlige savnede hjemkomne mand, som lige har fået installeret alle de nye programmer ind. :0)