fredag den 11. december 2009

Er så taknemlig over vores naboer. I forgårs kom min yngste ind fra haven med 3 stykker kager fra Dancake, naboen Annie til villavej arbejder ved Dancake, hende og manden kommer engang imellem med nogle kager til børnene. Så de sidste par dage har børnene hygget sig og spist Dancake kager og i aften foran fjernsynet til alle julekalenderne er ingen undtagelse. :0) Ja, hjælpsomme og søde er vores naboer.

Jeg er også taknemlig over min stedfar Knud, julemandens agent som har sendt nogle opgaver til børnene for julemanden. Drengene har flittigt og helt opsat skrevet ønskesedlen med stor glæde og har fået det sendt på posthuset sammen et brev til julemanden. Min stedfar er så god til at finde på gode lege til børnene ved de årstider.

Jeg har taget lidt mere julepynt fra garagen og denne gang mine gamle julepynt med farfars snittede rensdyr og min hjemmelavede engel og tromme. :0)


 

Jeg har også fået hængt farfars snittede engleuroer og taget min 7 armede lysestage frem. :0) Jeg ved ikke om det er fordi jeg er blevet ældre, men jeg elsker hjemmelavede ting. :0)