onsdag den 18. november 2009

Inspiration fra hele 3 ting. :0)

Jeg elsker vores aftensmadstider herhjemme, dagens midtpunkt for os, hvor børnene fortæller lidt om hvordan deres dag er gået og konverserer til nogle emner. Her til aften blev der snakket om flagermusen, som er det eneste pattedyr som kan flyve og der blev snakket om elefantens drægtighedsperiode, hvor det blev til en gætteleg på, hvem der var tættest på drægtighedsperioden og hvilke grundfarver der er i hvidt lys. :0)

Farmand vandt sørme begge gange. Drægtighedsperioden på elefanten er 22 mdr. og grundfarverne i hvidt lys er blå, rød og grøn. Vi andre havde gættet på rød, gul og blå.

Jeg elsker farmands rolle, som altid lige afslutter dagen med at spille computer med drengene eller ser lidt fjernsyn, før vi putter drengene og giver dem en godnatlæsning, børnene som aldrig bliver træt af HC. og Grims historier når farmand begynder at lave lidt om på historien med f.eks. Den lille grønne hætte, så bliver det til en lille find fejl i fars historielæsning, eller når lille bukkebruse bliver til Thor, mellemste bukkebruse til Nikolai og store bukkebruse til Katja. :0)

Min dejlige mor passede Thor lillemanden der vi var til forældremøde på skolen, de havde lavet finske småkager, en overraskelse til vi kom fra skolen. Mums.. Thor var vældig stolt af have lavet småkager og var fuld i gang med at lege pokémon vendespil med mormor, der vi kom og hentede ham. :0)