onsdag den 4. november 2009

♫ I skovens dybe stille ro. ♫ Aarh.. sidder helt alene, ♫ 2 stearinlys på mit bord ♫ og en stor dejlig kop the ved min side, dejlige fyldige chokolader på bordet, lige til at tag en bid af og lade det smelte i munden, og velvidende om at min mand kommer hjem i morgen aften og lige det her øjeblik, stilhed, the, chokolade, det har jeg fortjent. :0)
Dagen har været så dejlig, fået tid til at tænke, gribe dagen og lave det jeg gerne vil. Fik læst lidt af min datters bog, Kære fucking dagbog - min datter bragte selv emnet på banen, da hun så at, jeg også læste den, min dejlige datter, kender sin mor alt for godt. Hurtigt forsikrer hun mig, at jeg ikke skal være bange for at, hun gør de ting, der står skrevet i bogen. (altså, jeg vidste det da også godt selv, men det var da dejligt at høre hende selv sige det.) Så fik vi snakket lidt om, hvad vi hver især syntes om bogen og hvor langt vi var nået. :0) Jeg elsker min pige - min lille søde pige som fylder 14 om 9 dage. :0)
Og mine dejlige drenge fik set sneen i dag, de skyndte sig ud, da vi fandt ud af, nu sneede det. Lallede rundt og prøvede at fange sneen, som smeltede med det samme det landede. :0)
Så har de også fået ny frisure i dag og med chili på, som min yngste kalder det. "Gele - wox" De ligner nogen små vildbasser nu. :0)
Mødet i dag med Lotte og de andre landsmænd - damer, var dejligt, indtil videre skal vi have fundet ud, om vi kan lave mad i Frivillig centeret, som er åben for alle til at afholde møder for klub, forening eller bare samvær for landsmænd som os. Jeg har meldt mig som kontaktperson, som jeg senere vil overtage, og jeg glæder mig rigtig meget til vores kommende møder og til få snakket grønlandsk. :0)
Nu vil jeg sætte mig ned og se Desperate Housewife, som kommer lidt sent i dag. Jeg ønsker Jer alle en rigtig dejlig aften. :0)