søndag den 25. oktober 2009

Ego, hvem er du?

Ego, hvem er du? Spil for 2 til 6 deltagere.


Endnu et "must have".

Hvem er du? Hvor godt kender du egentlig dig selv?
Få svar på livets små og store spørgsmål og opdag helt nye sider af din egen og dine venners personlighed i et afslørende og vildt underholdende spil.
En af de helt store nyheder inden for selskabs spil, som går ud på at satse på hvad dine venner og bekendte ville gøre i bestemte situationer.
Ego giver dig og de andre deltagere en mulighed for at lære hinanden lidt bedre at kende, på en ny og underholdende måde med politiske holdninger, spirituelle eller spørgsmål som; Hvad vil du helst være?


1. Mere impulsiv

2. Mere tålmodig

3. Mindre opfarende



Hvor dine medspiller så skal prøve at, satse/gætte sig til, hvad du helst vil være.
Det er bare ét af mange små og store spørgsmål, som EGO kan give dig svar på. EGO er på mange måder et helt nyskabende spil. Det handler om dig, dine holdninger, følelser og værdier. Ego sætter på skift fokus på den enkelte deltager, og dennes individuelle opfattelse af alt mellem himmel og jord.
EGO er et afslørende spil, hvor man lærer nye sider af sig selv og hinanden at kende. Samtidigt finder deltagerne undervejs ud af, hvordan de opfatter hinanden indbyrdes. Når de samtidigt kan satse på hinandens svar, kan det ikke blive mere spændende og nærgående. Det giver en social, interaktiv og overraskende spiloplevelse, som ofte giver anledning til diskussion og debat.
Det lyder da vildt sjovt, et spil jeg selv skal skaffe, tænk at tage sådan et spil en aften med sine naboer, familie eller venner. :)

2 kommentarer: