onsdag den 11. august 2010

Lilly Allen - Not fair.



Jeg har haft 2 besøg af mine dejlige veninder fra Nuuk med deres teenagedrenge i alt 6 dage, som skulle sendes på efterskole og den anden som udviklingsstudent til Houston Texas. :) Der blev snakket "tøsesnak" i timevis og i flere dage. Jeg har nydt det i fulde drag. <3<3<3

2 kommentarer:

  1. Det lyder dejligt med besøg, godt at i fik hygget Dora, i dit foregående indlæg spurgte du om forslag til bøger.
    Jeg kan varmt anbefale Esther og Jerry Hicks bøger om Abrahams lære, der handler om Loven om tiltrækning, det drejer sig om at det man tænker får man mere af, tænker du på noget du godt kunne ønske dig og tænker du positive tanker, vil du tiltrække ønsket, det modsatte er tilfældet med negative tanker, der tiltrækker du mere negativt, der er flere bøger men de kan læses hver for sig.
    Herhjemme har vi Susanne Møberg, som i en af sine bøger kommer ind på lidt af samme emne, og til sidst er der Louise L Hay, der kommer sammen med ovennævnte Hicks, hun er en vis kvinde der på en let forståelig måde bruger sin erfaring fra et langt liv. Louise er midt i firserne, og har sit eget bogforlag.
    God fornøjelse Dora.

    SvarSlet
  2. Hej Michael, tak for anbefalingerne, jeg har læst alle Louise L. Hays bøger. :) Abrahams lære har jeg også lige læst. Så det bliver med Susanne Møberg. :)

    SvarSlet